CRD SYSTEMS AB
FINSK SYSTEMPRODUKTION

Över 20 års stark bakgrund inom biljettförsäljning,
kassa- och åtkomstkontrollsystem.

ÅTKOMSTKONTROLL

Våra tillträdessystem inkluderar olika typer av portar och låssystem. Portar finns tillgängliga för alla behov av åtkomstkontroll, från banker och kontorsbyggnader till industri och byggarbetsplatser, från spa-anläggningar och nöjesparker till arenor.

Portarna kan utrustas med mångsidiga läsare som läser alla typer av identifikatorer: mobilskärmar, streckkoder, RFID-kort, armband.

Alla portar kan övervakas med vårt tillträdessystem och portarna fungerar sömlöst tillsammans med vårt kassasystem.

Vi erbjuder kassasystem och kortsystem, olika typer av armband, biljetter och kort med streckkod- och RFID-teknik, samt tillhörande system för både tillträdesskontroll och olika VIP- och underhållningsevenemang.

Vi levererar också nödvändiga kortbetalningsterminaler för kassasystemet

Våra kunder är från skidcenter till biltvättar, nöjesparker, rederier och andra aktörer som använder biljetter och armband, kund- eller medlemskort i sin verksamhet som tillträdes- och/eller betalningsmedel.

SKIDCENTRALER

I Finland, Sverige, Norge och Ryssland använder skidcenter CRD Systems helhetslösningar där kassasystemet stödjer biljettförsäljning och skidportar. På en biljett kan man ladda både åtkomsträtt och till exempel produkter eller värde för användning i restauranger i backen.

SPORTEVENEMANG

På entrébiljetten kan man ladda exempelvis korv med pommes och läsk eller värde att använda under pausen. Kassasystemet registrerar inpassering och laddade värdet som använt. Du kan sälja biljetter och biljettprodukter även i din webbutik integrerad med CRD Systems avancerade kassasystem.

FESTIVALER

Med festivalbiljetten in genom porten och biljetten kan laddas med värde att använda till exempel i öltältet! Festivalpengar laddade på biljetten erbjuder bekvämlighet och säkerhet också för dina kunder!

MÄSSOR OCH EVENEMANG

Tillsammans med inpasseringsrätt, kan du ladda värde i form av biljettprodukter sålda i din webbutik på entrébiljetten. Erbjud VIP-kunder mässdrycker laddade på biljetten i förväg! Kassasystemet registrerar inpassering och laddade värdet som använt.

TJÄNST MED MÅNADSABONNEMANG

CRD Systems helhetslösningar används bland annat i biltvättar. Kunden får ett gratis ”medlemskort”, som registreras med bank-ID. Kunden kan sedan köra in i biltvätten så ofta som önskas och faktureringen sker en gång i månaden.

FICK DU EN IDÉ? HAR DU FRÅGOR?

Kontakta CRD Systems trevliga systemutvecklare som har arbetat med saker relaterade till biljettförsäljning, kassor och åtkomstkontroll i cirka 20 år. System utvecklas till kundens behov, helt kundorienterat. Alltså vi gör saker också när dom börjar efterfrågas och beställas.

CRD SYSTEMS AB - FINSK SYSTEMPRODUKTION

I början av 2000-talet gjorde CRD Systems Ab redan Finlands första e-postleveranssystem för biljetter och tillhörande åtkomstkontrollutrustning för olika evenemang.

2007 kontaktade skidcenter företaget, eftersom de också behövde modern åtkomstkontroll. Skidcentren hade portar, men helt föråldrade biljettlösningar.

CRD Systems antog utmaningen och utvecklade den första helhetslösningen där skidcentrets kassa kunde aktivera biljettens användningsrätt och moderna läsare integrerades i de gamla portarna, som öppnade för dem som köpt biljett. Sedan blev det möjligt att även ladda värde på biljetter för användning i till exempel backens restauranger. CRD Systems lösningar började användas