Crd Systems Oy - Suomalaista
Järjestelmätuotantoa

Yli 20 vuoden vahva tausta lipunmyynnin,
kassajärjestelmien ja kulunvalvonnan parissa.

LIPUNMYYNTI

Myy liput, rannekkeet ja kausikortit, lahjakortit ja jäsenkortit kassalla tai verkkokaupastasi.

Kassajärjestelmän avulla voit hallinnoida ja luoda myös uusia lipputuotteita. Ja tehdä kaiken vaikka etänä.

Saat meiltä kassa- ja korttijärjestelmät, erilaiset viivakoodi- ja RFID tekniikalla

Toteutetut rannekkeet, liput ja –kortit ja niihin liittyvät järjestelmät niin kulunvalvontaan kuin erilaisiin VIP ja viihdetapahtumiin.

Toimitamme myös kassajärjestelmään olennaisesti liittyvät korttimaksupäätteet.

KYSY MYÖS TAPAHTUMAPAIKALLE TUOTAVASTA LIPUNMYYNTIKIOSKISTA!

Lipputuotteena muovinen kortti tai paperinen lippu. Tieto viivakoodissa tai sirussa.

Kassajärjestelmän avulla voit hallinnoida ja luoda myös uusia lipputuotteita. Ja tehdä kaiken vaikka etänä.

Erilaiset portit ja lukitusjärjestelmä toimivat saumattomasti yhdessä kassajärjestelmämme kanssa.

"Emme ole markkinoiden edullisin toimija, mutta todennäköisesti yksi
joustavimmista, nopeimmista ja luotettavimmista. "

"Kassajärjestelmä, kulunvalvonta ja lipunmyynti. Näistä syntyy palvelukokonaisuus ja tuohon kokonaisuuteen meillä on paras tarjonta."

Toki kutakin tuotetta voi käyttää erikseenkin, mutta kilpailuetu on niiden synergiassa.Suomalaisten koodarien kehittämiä, asiakkaiden tarpeisiin vastaavia järjestelmiä. Myös räätälöiden - kehitetään, mitä tilataan!

LIPPUTUOTTEENA MUOVINEN KORTTI TAI PAPERINEN LIPPU

Informaation esitysmuoto, jossa tieto on koodattu koneellisesti luettavaan muotoon.

Muovisessa lipputuotteessa – älykortissa, asiakaskortissa, jäsenkortissa, lahjakortissa, etukortissa – tieto voi olla kortin sirussa (mikropiirissä) ja / tai myös viivakoodina.

Muovisessa kortissa viivakoodissa voi olla tieto kulkuoikeudesta -pääsy portista sisään -esimerkiksi festivaaleille tai laskettelukeskuksen hissilippu ja sirussa tieto kortille ladatuista etuuksista, tuotteista tai arvosta (festariraha tms.)

CRD Systemsin kassajärjestelmäohjelmisto voi lukea lipuille ladattuja tuotteita ja aktivoida erilaisia
kulkuoikeuksia kuten hissilippuja tai vaikka leirintäalueelle pääsyn – tavallisten kassaominaisuuksien
lisäksi. Toimitamme myös kassajärjestelmään olennaisesti liittyvät korttimaksupäätteet.

Asiakkaamme ovat laskettelukeskuksista autopesuloihin, tapahtumapuistoihin, laivayhtiöihin ja muihin toimijoihin, jotka käyttävät lippuja ja rannekkeita, asiakas- tai jäsenkortteja liiketoiminnassaan kulku ja/tai maksuvälineinä.

LASKETTELUKESKUKSET

Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä laskettelukeskukset käyttävät CRD Systemsin kokonaisratkaisuja, joissa kassajärjestelmä tukee lipunmyyntiä ja hiihtoportteja. Yhdelle lipulle voi ladata kulkuoikeuden lisäksi esimerkiksi tuotteita tai arvoa rinteen ravintoloissa käytettäviksi.

URHEILUTAPAHTUMAT

Sisäänpääsylipulle voi ladata vaikka makkaraperunat ja limun tai arvoa väliajalla käytettäväksi. Kassajärjestelmä kuittaa kulun ja arvon käytetyiksi. Voit myydä lippuja ja lipputuotteita vaikka verkkokaupassasi integroituna CRD Systemsin edistyneeseen kassajärjestelmään.

FESTARIT

Festarilipulla portista sisään ja lippu, johon on ladattavissa arvoa vaikka olutteltassa käytettäväksi! Lipulle ladattu festariraha tarjoaa huolettomuutta ja turvallisuutta myös asiakkaillesi!

MESSUT JA TAPAHTUMAT

Sisäänpääsylipulle voi ladata sisäänpääsyoikeuden lisäksi arvoa vaikka verkkokaupassasi myytävien lipputuotteiden muodossa. Tarjoa VIP-asiakkaille messu-virvokkeet lipulle valmiiksi ladattuina! Kassajärjestelmäsi kuittaa lippujen kulun ja ladatun arvon käytetyiksi.

PALVELU KUUKAUSIVELOITUKSELLA

CRD Systemsin kokonaisratkaisuja hyödynnetään mm. autopesuloissa. Asiakas saa ilmaisen ”jäsenkortin”, jonka rekisteröi pankkitunnuksillaan. Asiakas voi sitten huoletta ajaa autopesuun niin usein kuin haluaa ja laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa.

SAITKO IDEAN? HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Ota yhteyttä CRD Systemsin mukaviin järjestelmäkehittäjiin, jotka ovat toimineet lipunmyyntiin, kassoihin ja kulunvalvontaan liittyvien asioiden parissa jo noin 20 vuotta. Järjestelmiä kehitetään asiakkaan tarpeisiin, täysin asiakaslähtöisesti. Eli tehdään myös asioita, kun niitä aletaan kyselemään ja tilaamaan.

CRD SYSTEMS OY - SUOMALAISTA JÄRJESTELMÄTUOTANTOA

2000- luvun alussa CRD Systems Oy teki jo Suomen ensimmäisiä sähköposti-
lipuntoimitusjärjestelmiä ja niihin liittyviä kulunvalvontalaitteita erilaisiin tapahtumiin.

2007 laskettelukeskukset ottivat yritykseen yhteyttä, sillä nekin tarvitsisivat modernia kulunvalvontaa. Laskettelukeskuksilla oli valmiina portit, mutta niissä täysin vanhentuneet lipunlukuratkaisut.

CRD Systems tarttui haasteeseen ja kehitettiin ensimmäinen kokonaisratkaisu, jossa laskettelukeskuksen kassa pystyi aktivoimaan lipun käyttöoikeuden ja vanhoihin portteihin integroitiin modernit lukijat, jotka avasivat portit lipun ostaneille. Sittemmin lipuille tuli mahdolliseksi myös ladata arvoa vaikkapa
rinneravintolassa käytettäväksi. CRD Systemsin ratkaisuja alkoivat käyttää